0Shares

Gjirafa50 Outlet është lansimi i radhës që po bëhet në kuadër të Gjirafa Inc, më konkretisht në Gjirafa50.com.

Duke qenë Outlet-i i parë për pajisje elektronike online, Gjirafa50 Outlet ju ofron produkte teknologjike pothuajse të reja, të cilat nuk gjenden në tregun e Kosovës.

Në Gjirafa50 ju ofrohen pesë mënyra të pagesës, ndër të cilat janë edhe pagesat me para në dorë kur e merrni produktin, si dhe pagesat me këste me kredit kartela.

Produktet kanë sasi të limituar, prandaj mos e humbisni rastin.

Lirë, lehtë, mirë, sigurt! Bëhu pjesë e familjes Gjirafa50.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)