LAJMI I FUNDIT:

Edhe një risi këtë verë nga Active+ Alkaline Water

Edhe një risi këtë verë nga Active+ Alkaline Water

Është uji Active+ Alkaline në versionin kanaçe, me një sasi prej 330ml dhe dizajn unik që ta tërheq vëmendjen.

Kjo kompani ka treguar edhe një here se është ndryshe nga të tjerët.

E dini që uji Alkaline ka super benefite, ne po i cekim disa nga to:

1. Hidratimi perfekt

2.Mbrojtja e eshtrave

3.Lekurë më e mirë

4.Stomak jo i fryer gjatë aktiviteteve

5.Largon toksinat

6.Krijon mjedis anti kancerogjen në organizëm

7.Ndihmon në përthithjen e gurëve në veshkë

8.Ngrit nivelin e  pH-së në trup

Përveç benefiteve që ka uji Alkaline tani kemi edhe benefitet e ujit në kanaçe të cilat jo vetëm që janë të mira për organizmin tonë por edhe mbrojnë mjedisin ku ne jetojmë.

Kanaçja e ujit Alkaline është 100% e riciklueshme që e bënë të veçantë dhe miqësore për ambientin, ruan ujin dhe vlerat e tij si dhe e mban atë të freskët për ditët e nxehta të verës.

Por kanaçja nuk do të jetë e vetmja risi për këtë verë…

Bëhuni alkaline sepse ALKALINE IS THE FUTURE.