Edhe pse kanë kaluar vetëm pak ditë pas lansimit të ofertës “Shlirohu në shpi”, pas kërkesës së madhe në treg, Mucho zgjeron ofertën për t’ju mundësuar klientëve të porosisin gjatë gjithë orarit të punës, nga 10:30 deri 22:00, e mjaftueshme për deri 3 persona dhe për vetëm 9.99 EUR.

Mjafton të telefononi pa pagesë në 0800 73333 për çfarëdo informate shtesë apo porosi, dhe të shijoni kujdesin e veçantë për klientë.

Oferta përfshin produktet elementare të kompanisë dhe si qëllim primarë ka mundësimin për klientët që të përjetojnë përvojën e plotë #eatmucho edhe nga shtëpia, krahas masave dhe sigurisë shëndetësore ndaj virusit COVID-19. Gjithashtu, oferta përfshinë pije freskuese të shtëpisë, 3 salca unike të shtëpisë, dhe për vetëm 1 EUR shtesë mundëson porositjen e Mucho Chips.

Përndryshe, Mucho ofron një risi të ushqimit të shpejtë në Kosovë, premton shije unike dhe të kualitetit të lartë por jo vetëm. Restaurant që ofron menu që theksojnë pa diskutim ushqimin dhe përbërësit të freskët duke i prioretizuar produktet vendore dhe organike dhe duke mbajtur edhe çmime të arsyeshme.

Në ofertë përfshihen disa nga produktet më unike në treg:

– Mucho Bowl, zgjedhjet tuaja nga 18 përbërës të ndryshëm në paketimin oval, unik dhe të vetmin natyral në Kosovë, I biodegradueshëm dhe që ruan freskinë e ushqimit.

– Mucho Burrito, zgjedhjet tuaja nga 18 përbërës të ndryshë të mbështjellura në tortillat 30cm HOMEMADE në Mucho, të gatuara në mënyrë dhe me përbërës të shëndetshëm, çdo ditë.

– Mucho Taco (3 copë), zgjedhjet tuaja nga 14 përbërës të ndryshëm të mbështjellura në tortillat 15cm HOMEMADE në Mucho, të gatuara në mënyrë dhe me përbërës të shëndetshëm, çdo ditë.

– Mucho Refresh (3 copë), pije freskuese dhe dietale të përbëra nga përbërës të ndryshëm si limoni, lime, fruta mali, portokall, ginger, rrepë, kiwi dhe të tjera.

– Mucho Salsas (3 copë), salcat e kuqe, gjelbërt dhe bardhë, të krijuara në mënyrë unike dhe me erëza meksikane.

– Mucho Chips, të krijuara nga tortillat HOMEMADE në Mucho, me miell misri dhe të pjekura në mënyrë sa më organike.

Mucho beson në ruajtjen e ambientit dhe ka zgjedhë mënyrat më të përshtatshme, dhe produktet sa më të reciklueshme për të përgatitur dhe shërbyer ushqimet tyre.

Ushqimi servohet në Bowl-at që përbëhen nga materiale natyrale, të cilat janë të biodegradueshme dhe mbajnë freskinë e ushqimit në mënyrë të shëndetshme. Gjithashtu, ato janë jashtëzakonisht të përshtatshme për “merre me veti” apo “takeaway” dhe delivery, porositë te cilat mund të i bëni duke kontaktuar në numrin pa pagesë 0800 73 333.