LAJMI I FUNDIT:

E Premte apo e Hënë? Të dyja së bashku për MË SHUMË!

E Premte apo e Hënë? Të dyja së bashku për MË SHUMË!

Ky është muaji kur kompanitë angazhohen më shumë në promovimin e ofertave të tyre këtë vit dhe nuk është e vështirë të kuptojmë pse. Në vitin 2018 konsumatorët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës shpenzuan 707.5 miliardë dollarë gjatë festave të fundvitit në gjithë sezonën dimërore. Të gjitha kompanitë këtë vit janë tashmë të zënë duke u përgaditur për ofertat e Black Friday!

Mirëpo, ne duam t’ju kujtojmë – pas Black Friday, vjen CYBER MONDAY! Cyber Monday është njëjtë sikurse Black Friday mirëpo vetëm se blerjet bëhen përmes internetit.

Black Friday nuk është më diçka e re, pasi që çdo vit thyhet Rekordi i shitjeve! Si çdo vit gjithashtu edhe në vitin 2018, rekordi ishte thyer përsëri

• Mesatarja e vlerave të porosive online në Evropë është rritur nga 71,30 € në 97,50 €. (Bazuar në ‘Studimi i Clearhaus’ që ka analizuar 8000 dyqane online në 33 shtete Evropiane).
• Veshja, këpucët dhe pajisjet shtëpiake janë produktet më të shitura për Black Friday, të ndjekura nga librat dhe elektronika.

Cfarë mund të bleni për Black Friday 2019 sipas rekomandimeve nga Gorenje Department Store?

• Pajisje shtëpiake (Teknike të bardhë) nga GORENJE
• Veshëmbathje nga OVS dhe CCC
• Aksesorë të ndryshëm nga MINISO
• Mobilje shtëpiake nga POLAND MOBILJE

Mos e lësho as të Hënën, shfrytëzoje rastin!

Nuk është vetëm Black Friday! Cyber Monday në internet ka filluar të merr vëmendje të madhe dhe së bashku me dyqanet fizike kombinojnë një fundjavë të tërë në të ashtuquajturën Black Weekend.

TË GJITHA OFERTAT E GORENJE DEPARTMENT STORE PËR CYBER MONDAY MUND TI GJENI NË WWW.75-MALL.COM !!!

Dyqanet më të mëdha janë duke ofruar zbritje speciale gjatë gjithë muajit por shumica e tyre përqendrohen në këto pak ditë duke përgatitur SUPER OFERTAT më të mira të vitit.

• 20% rritje çdo vit për Cyber Monday, me më shumë se 2.2 miliard dollarë të shpenzuara përmes telefonave të mençur.
• Konsumatorët e rinj preferojnë më tepër blerjen online gjatë Cyber ​​Monday sesa Black Friday për arsye të kursimit të kohës dhe pritjeve të gjata në rend!
• Në 2018, Cyber ​​Monday ishte dita më e mirë për blerje me 16 milion transaksione.
• Në 2019 më datë 11.11.2019 (Single’s day); gjigandi Alibaba theu rekordin e ri me 38 miliardë dollar brenda 24 orëve!

Artikull i sponzorizuar