0Shares

Gjirafa50 si gjithmonë me risi dhe kësaj radhe vjen me një zbritje të madhe.

Në këtë natë të zbritjes në Gjirafa50 mund të bleni Sony TV 40” nga 412.50 euro për vetëm 289.50 euro dhe 9 produkte tjera që kanë pësuar zbritje të paparë.

E bleni sonte dhe nesër e keni tek shtëpia.

Klikoni KETU dhe përfitoni nga këto ZBRITJE.

Për çdo pyetje ose paqartësi që keni mund të e kontaktoni stafin me mesazh në Facebook dhe Instagram te Gjirafa50, live chat apo në 045 101 953 dhe 045 26 44 99 (Viber + WhatsApp)

Zbritja vlen sonte dhe gjatë kësaj kohe që jeni duke e lexuar këtë artikull të tjerët janë duke e shfrytëzuar këtë zbritje.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)