Se a duhet t’i jepni multivitamina apo jo bebes, është një dilemë mjaft e zakonshme në mesin e prindërve që duan të rrisin fëmijë të fortë e të shëndetshëm.

Siç tregojnë ekspertët shëndetësorë, për një zhvillim të duhur fizik e kognitiv, bebja juaj duhet të përdorë suplement të vitaminave që përmban vitaminë A, C dhe D.

Këto vitamina rekomandohen sepse janë shumë të rëndësishme për shëndetin e bebes dhe vështirë mund të merren vetëm përmes ushqimit në këtë periudhë të bebes (6 muajsh deri 5 vjeç).

Stomaku i bebes është shumë i vogël që të hajë mjaftueshëm sa për ta marrë të gjithë sasinë e vitaminës A dhe C që i nevojitet, ndërkaq ka shumë pak ushqime që përmbajnë vitaminë D.

Por, dilema e vërtetë gjithashtu qëndron te ajo se cilat multivitamina duhet t’i përdorni?

Kualiteti i brendit të multivitaminave është KRUCIAL!

Fatmirësisht, në Kosovë gjendet brendi anglez Wellbaby nga Vitabiotics, i cili ofron një shumëllojshmëri suplementesh për më të çmuarit tuaj!

Wellbaby Multi Vitamin Liquid

Me një shije superiore portokalli, ky shurup multivitaminoz mban 14 lloje të vitaminave dhe mineralev, ku përfshihet vitamin A, C, D, hekuri, zinku, etj.

Preferohet për fëmijët e moshës nga 4 muajsh deri në 4 vjeç.

Kombinimi i vlerave ushqyese që i posedon shurupi ndikon që bebja juaj të ketë zhvillim kognitiv më të mirë, ndihmon në formimin e indeve dhe gjakut, i forcon kockat dhe dhëmbët, kontribuon në sistem të imunitetit, etj.

Ndërkaq për bebet nga 0 deri 12 muajsh, preferohet Wellbaby Multivitamin Drops.

Ky është një solucion kompleks që përmban plot 14 vitamina dhe minerale, e të cilat janë të përshtatshme për foshnjat nga 0 deri në 12 muajsh.

Ky produkt ndër të tjera përmbanë vitaminë A, vitaminë C, vitaminë D, hekur, zink, B6, B12 dhe ekstrakt të maltit zviceran.

Të gjithë këta përbërës sigurojnë që bebja juaj të ketë muskuj e kocka të forta, imunitetit të fortë, sistem nervor të zhvilluar dhe përmirësim të oreksit.

Vlen të ceket se të gjitha produktet e Wellbaby:

– Janë të përshtatshme për vegjetarianë
– Nuk përmbajnë kripë ose tharmë
– Nuk përmbajnë alkool
– Nuk përmbajnë laktozë
– Nuk përmbajnë ngjyrues, ëmbëlsues ose shije artificiale

I gjeni nëpër barnatoret më të frekuentuara të Kosovës, ndërkaq për më shumë informacione, klikoni KËTU.