Për të ndihmuar në luftimin e ndryshimit të klimës dhe promovimin e biodiversitetit, liderët botërorë në Davos fillojnë fushatën për të mbjellë 1 trilion pemë.

Drejtuesit qeveritar dhe korporatat e Forumit Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër kanë filluar një plan për të mbjellë një trilion pemë në të gjithë botën, transmeton Telegrafi.

Madje kjo mori mbështetje nga një skeptik me profil të lartë dhe ai është presidenti amerikan Donald Trump.

Ndryshimi i klimës është shfaqur si një pikë kryesore e bisedimeve në mbledhjen ekonomike që po mbahet në Zvicër. /Telegrafi/