Edhe një person nga Dibra mbeti viktimë e virusit COVID-19. Bëhet fjalë për një 54-vjeçar nga Dibra i cili ka humbur jetën në spital. Ai ka qenë i hospitalizuar për një kohë në Shkup.

Sipas të dhënave të QSHP-së, 54-vjeçari është viktima e 14-të nga coronavirusi, ndërsa prej tyre gjashtë janë nga Dibra dhe të tjerët nga Zhupa.

“Gjatë 24 orëve të fundit në Dibër nuk ka të infektuar me COVID-19 dhe numri i infektuarve mbetet 276. Gjatë kësaj kohe katër pacientë janë shëruar dhe tani ka 36 raste aktive”, thonë autoritetet shëndetësore në Dibër.

Ata shtojnë se pjesa më e madhe e të infektuarve kanë formë të lehtë të sëmundjes dhe disa shërohen në spitalin e Dibrës./Telegrafi/