Muaji i ofertave më të ëmbla në Top Shop po vazhdon, dhe javën e dashurisë e sjell ndryshe nga të gjithë. Nga 11-17 Shkurt e keni mundësinë e përzgjedhjes së dhuratave më të veçanta që i keni dhuruar ndonjëherë partnerit tuaj! Klikoni KËTU ose thirr TANI në numrin pa pagesë 0800 100 90.

Përmes kampanjës “Një për ty, një për mua” ju do të keni mundësinë të përzgjedhni nga laramania e produkteve dhe përveç dhuratës që mund t’i bëni partnerit tuaj ju keni mundësinë t’i bëni edhe vetes të njëjtën, madje duke e fituar FALAS.

Mjaftë më me dhurata cliche si lulet, çokollatat dhe aksesorët e zakonshëm. Ka ardhur koha të dhuroni më të mirën dhe më të veçantën përmes produkteve që kemi përzgjedhur për ju.

Përfito nga ofertat ekskluzive të javës së dashurisë me ofertën 1+1 Gratis. Ofertë e limituar në brendet Dormeo, Delimano dhe Walkmaxx!

Kjo është vetëm java e II-rë e muajit Shkurt plot oferta. Juve ju presin dy javë të tjera: ajo e shtëpisë dhe bukurisë ..Rrini me NE! /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar