Po ju sjellim dhjetë propozime për stilim veror të flokëve të cilat mund të filloni t’i bartni që tani…

Vera ngadalë po na ikë, mirëpo pos përgatitjeve të fitnesit dhe blerja e kremrave për ruajtjen e ngjyrës dhe grimin në nuanca bronzi, kemi rastin t’i provojnë edhe stilet e ndryshme të flokëve të cilat gjatë pjesës së mbetur të stinës edhe nuk bën të anashkalohen, transmeton Telegrafi.

Me shumë gjasë, këto stile flokësh do të jenë në modë edhe gjatë vjeshtës, mirëpo jo të gjitha stilet e flokëve u përshtaten të gjitha femrave. Andaj, këshillohuni me stilistin tuaj para se të vendosni për ndonjërin prej stileve më tërheqëse.

Gërshetat e lagësht

View this post on Instagram

A post shared by Isabel Bedoya (@itsisabelbedoya) on Aug 19, 2017 at 1:10pm PDT

Gërsheti i shprishur

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius) on Apr 26, 2018 at 7:11am PDT

Tallazet e shqetësuara

View this post on Instagram

A post shared by Sona Gasparian (@sonagasparian) on May 19, 2018 at 8:50am PDT

Gërshetat

View this post on Instagram

A post shared by TRAVEL | BEAUTY | FASHION (@msdoncellita) on May 25, 2018 at 11:51am PDT

Gërsheti në formë bishti të lëmuar i kalit

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on May 12, 2018 at 11:23pm PDT

Stili i papërfunduar në formë hala peshqish

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Apr 27, 2018 at 8:42am PDT

Të lëshuara me shirit në flokë

View this post on Instagram

A post shared by Gals With Flowers (@galswithflowers) on May 22, 2018 at 4:14am PDT

Gërsheta afrikane

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Apr 11, 2018 at 9:46pm PDT

Gërsheta gjysmë bisht

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on May 16, 2018 at 6:59pm PDT

Bob i shkurtër

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on May 11, 2018 at 9:19am PDT

/Telegrafi/