Shumë gra ëndërrojnë që një ditë të kenë vajzën e tyre të vogël. Ato ëndërrojnë të stilojnë flokët e saj, të blejnë veshjet e saj, të gatuajnë së bashku dhe (natyrisht) të pozojnë para pasqyrës së bashku.

Këtu janë disa fotografi, të siguruara nga Bright Side, të nënave me fat ëndrra e të cilave u realizua:

/Telegrafi/