Një ndër vendet me zgjedhje të shumta dhe produkte të brendeve më të njohura sportive është padyshim Sport Vision.

Me një llojllojshmëri të artikujve për raste të ndryshme Sport Vision vjen me zbritje gjithçka 50% në të gjithë artikujt.

Gjithashtu edhe një prej produkteve më të njohura dhe të kërkuara të stinës së dimrit Planikat dhe Timberland do të jenë me 30% zbritje.

Oferta është e vlefshme nga data 14 deri me 03 Shkurt 2019

Për më shumë vizitoni pikat e Sport Vision – Prishtinë, Gjilan, Prizren, Pejë, Fushë Kosovë dhe Ferizaj.

Gjithashtu për të qenë vazhdimisht të informuar rreth ofertave dhe Sport Vision vizitoni faqen zyrtare në Facebook.

Artikull i Sponsoruar