Të gjitha vajzat dhe gratë të cilat kanë ide biznesi dhe duan t’i futen fushës së ndërmarrësisë, nuk duhet ta humbin këtë mundësi.

Nëse keni ide për të përmirësuar botën, nëse jeni të apasionuara dhe të gatshme për të punuar në idenë e biznesit tuaj, atëherë ju ftojmë të merrni pjesë në trajnimin e ofruar pa pagesë nga AseTila Köstinger Von Sonnenland.

Duke klikuar KËTU, mund t’i gjeni të gjitha informacionet e nevojshme rreth këtij trajnimi.