Industria e gastronomisë (hoteleritë dhe restaurantet) është më shumë dhe më e gjerë sesa vetëm marrja e urdhrave dhe shërbimi i pijeve/ushqimit.

Konkurrenca është jashtëzakonisht e madhe sepse kjo industri është nga më të mëdhatë në vend.

Përmes trajnimit tonë inspirues, ju e përgatitni stafin tuaj për të punuar në hotele, restaurante luksoze dhe kafiteritë më të mira në qytetet tona.

Gjatë trajnimit stafi juaj do të mësoj se si të përgatiten në praktikë se si të shërbejnë me profesionalizëm dhe se si të avancohen në karrierë.

Kujt i dedikohet ky trajnim?

– Për Stafin e industrisë së hotelerisë si; restaurante, kafiteri, hotele etj. Pra, për çdo kënd që sapo ka filluar punën në restaurant apo në industrinë e shërbimit

Çfarë do të mësohet në këtë trajnim?

– Teknikat për të lënë një përshtypje pozitive;
– Profesionalizimi i klasit të parë;
– Si të impresiononi kritikët më të mëdhenj = Fëmijët?;
– Masterclassin e ofrimit – shitjes se ushqimit;
– Shërbimi për të impresionuar mysafirët;
– Pedantëria dhe trajtimi i sigurtë i ushqimit;
– Praktikat më të reja për shërbimin në tavolinë;
– Mënyrat e Komunikimit – Çfarë ka në xhepin tuaj?;
– Teknikat e memories për marrjen e porosive;
– 7 Mënyra si të shisni mënynë tuaj;
– Shërbimi profesional me ushqim dhe pije;
– Teknikat e Shitjes Shtesë – Cross selling dhe Up selling;
– Efikasiteti në punë;
– Kontrollimi i faturës;
– Shërbimi i ‘’mirë’’ vs Shërbimi i mrekullueshëm;
– 20 gjërat kryesore që impresionojnë çdo klient;
– Si të silleni në përputhje me personalitetin tuaj;
– Si të ktheni klientët e vështirë në klientë të kënaqur;
– Strategji të mençura për skenarët më të vështira në punë;
– Sekreti i punës në organizime dasmore dhe raste speciale;
– Lista finale e kontrollit të shërbimit tuaj – Rrisni të hyrat për 20%;
– Work your look : Punoni në stilin tuaj personal dhe dukjen;
– Puna në ekip në sallë dhe kuzhinë;
– Puna në presion; Rri i qetë dhe shërbe duke buzëqeshur;
– Siguria mbi të gjitha.

Nëse dëshironi që stafi juaj të bëjë punë të mrekullueshme dhe të ketë performancë maksimale, atëherë kontaktoni në:

Nr. tel: 049 893 693
E-mail: sales@denisgafuri.com
Facebook: Denis Gafuri Sales Training