Këtë vit, muaji shkurt ka 29 ditë, pra njihet si vit i veçantë. Pikërisht me këtë datë po fillon diçka e shumëpritur – eventi “Are You a Champion of Success?” po fillon rrugëtimin nëpër qytete të ndryshme.

E ku më mirë se në Mitrovicë?

Pra, këtë të shtunë, nga ora 16:30 deri në orën 20:00, Mitrovica pret Ardian Hoxhën, folësin frymëzues, për të ndarë mësimet, këshillat, e njohuritë e tij të shumta me të pranishmit.

Bashkë me Hoxhën do të jenë edhe Adriana Matoshi (aktore), Lindrit Misini (ndërmarrës- Missini Sweets) dhe Visar Idrizi (ndërmarrës – Viprint).

Eventi do të mbahet në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, dhe është i hapur për të gjithë.

Mbi të gjitha, pjesëmarrja është falas, duke u dhënë kështu mundësinë që të merrni mësime të vlefshme të cilat mund ta ndryshojnë të ardhmen tuaj.

Biletat janë të LIMITUARA dhe janë FALAS, sigurohuni që t’i rezervoni më herët në këtë LINK.

Diçka me të vërtetë e nevojshme po ju pret! Ejani të shtunën dhe binduni vet!