LAJMI I FUNDIT:

Çfarë efekti ka inflacioni tek ju?

Çfarë efekti ka inflacioni tek ju?

Inflacioni është një çështje që na prek të gjithëve. Rritja e fundit e çmimeve ka ndikuar tek shumë qytetarë të Kosovës.

Ju ftojmë të merrni pjesë në një anketë të shpejtë 1 minutëshe për të shprehur përvojën tuaj se si inflacioni dhe situatat aktuale në vend po ndikojnë në jetën tuaj.

Përvojat tuaja kanë rëndësi! Plotësojeni anketën 1 minutëshe dhe kontriboni në një shoqëri më të informuar dhe më të përgjegjshme.