Pranvera erdhi, e bashkë me të edhe zbritja e madhe në artikujt ushqimor që ju i preferoni për tryezën tuaj.

Begmart.com mund t’i gjeni top produktet e tryezës tuaj me çmime tejet, tejet të ulëta – e gjithë kjo me një klikim të vetëm nga shtëpia apo zyra juaj, duke kursyer kështu kohë sepse porosia do t’iu vijë në shtëpi.

Shëndetshëm

Begmart.com ju mund të porositni në çdo kohë prej shtëpisë tuaj, pa rrezikuar familjarët tuaj nga infektimi me Covid19 në market.

Nga telefoni apo laptopi duke porositur në Begmart.com, ju pos tjerash nuk nervozoheni nga pritjet në radhë, e as në kolonë.

Sigurt

Siguria është kryefjala e Begmart.com – pasi porosia ju vjen ashtu siç e dëshironi.

Qysh me porosit në Begmart.com

Përfitimet tuaja nëse porostini në Begmart.com: 

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

– S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

– Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

– Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

– Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

– Më lirë – transport FALAS!

– Pagesë e thjeshtë – me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Porosit tani në Begmart.com dhe përfitoni nga Zbritja e Prillit!