Vetëm çdo i gjashti nuk do të ndryshonte asgjë në partneren e tij

Shumica, vetëm nëse dikush ua vë pistoletën në kokë, do të pranonin të tregonin cilat janë ato gjëra të cilat do t’i ndryshonin te partnerja.

Mirëpo sikur dikush atë pyetje do ta bënte me anonimitet në internet, situata do të ishte shumë më e qartë dhe më e sinqertë.

Portali “Parchip” në anketën online u ka bërë pyetje përdoruesve – Fjala vjen, po të mund t’i ndryshonit tri gjëra në partneren tuaj, cilat do të ishin ato?

Rreth 3.000 persona të rritur janë përgjigjur dhe kanë dhënë rezultate tmerruese (apo të pritura): vetëm çdo i gjashti (16 për qind) nuk do të ndryshonin asgjë në partneren e tyre, derisa 84 për qind e tyre veçon disa gjëra interesante, transmeton Telegrafi.

Te meshkujt e intervistuar janë theksuar dy gjëra të cilat me dëshirë do t’i ndryshonin në partneret e veta: shumica prej 31 për qind dëshiron që të jenë seksualisht më aktive.

Ndërkaq 26 për qind konsiderojnë që do të ishte mirë të kenë partnere të cilat më pak llomotisin.

Me 19 për qind janë në vendin e tretë dëshirat që të mos bëhen aq shpejt emocionale, por edhe të jenë më të kujdesshme.

Femrave të intervistuara nuk u ka qenë përparësi që të ndryshonin diçka në planin seksual, por në atë emocional: 24 për qind kanë dëshiruar që partneri më shpesh të bisedojë për ndjenjat.

Më shumë rregull dëshirojnë 23 për qind të femrave, por që ai përgjithësisht më shumë të bisedojë dëshirojnë 20 për qind e damave. /Telegrafi/