LAJMI I FUNDIT:

Bllokohen eksportet e qumështores ‘Vita’ nga Bosnjë e Hercegovina, shkelet Marrëveshja e CEFTA-s

Bllokohen eksportet e qumështores ‘Vita’ nga Bosnjë e Hercegovina, shkelet Marrëveshja e CEFTA-s

Kompania “Vita” nuk është në gjendje të eksportojë produkte me bazë qumështi në Bosnjë e Hercegovinë për shkak të ndalimit të eksportit.

Reklama

Ndonëse kompania ka bërë të gjitha kërkesat për eksport sipas ligjit, diçka ka stagnuar.

Kosova po bëhet më e konkurrueshme në tregun global - Qumështorja "Vita" rrit eksportin në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe më gjerë por bllokohet në Bosnje
Lexo po ashtu Kosova po bëhet më e konkurrueshme në tregun global - Qumështorja "Vita" rrit eksportin në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe më gjerë por bllokohet në Bosnje

Kjo ka të bëjë me institucionet e Kosovës, ato të BeH dhe Sekretariatit të CEFA-s.

Pse po ndodh kjo?

Në trend Ekonomi

Më shumë
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Botë
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Ekonomi
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Kalo në kategori