Byzylykë, vathë dhe gjerdanë të ndikuar nga dinamika arkitektonike janë detaje të veçanta që ngrihen mbi trendët dhe i japin stilit një përshtypje të elegancës diskrete.

Stolitë e frymëzuara nga materiale dhe forma të tilla si guri dhe silueta të zgjidhjeve arkitektonike janë bizhuteri mbresëlënëse që i përshtaten një larmi stilesh, nga veshjet e mbrëmjes te xhaketa dhe bluzat klasike.

Unazat në shenjën e vijave të mprehta duken të krijuara bukur në materiale interesante koloristike.

Këto krijime karakterizohen gjithashtu nga relieve të ndryshme, që të kujtojnë pamjet urbane.

Xhami dhe dritaret janë një frymëzim i mrekullueshëm për kryeveprat e vogla.

Reklama

Pastërtia e dizajnit është një temë tërheqëse për mjeshtrit që dinë të ndërthurin harmoninë dhe bukurinë.

Strukturat e rrjetës i bëjnë unazat konceptuale, veçanërisht kur dinamika e materialit është në plan të parë.

Reklama

Autorët aplikojnë kombinime të materialeve të ndryshme, të tilla si ari dhe argjendi.

Kreacionet e frymëzuara nga arkitektura gjithashtu përshtaten në formulat e stilit eklektik, duken magjepsëse dhe efektive.

Bukuria e fasadave të muzeve të ndryshme dhe ndërtesave avangarde është e dukshme edhe në dekorimet e vogla me shkëlqim të lartë.

Dizajni i rrumbullakët është një temë veçanërisht interesante në botën e bizhuterive, është e mundur që të interpretohet përsëri në mënyra të ndryshme. /Telegrafi/

Reklama