Tashmë edhe në Kosovë mund të paguani fluturimin tuaj në mbi 100 pika pagese me para në dorë.

Më thjeshtë dhe më sigurtë nuk mund të ketë.

Nga tani pagesat e biletave për Air Prishtina mund ti realizoni në të gjitha zyrat e IFJB Capital Ria në Kosovë, e cila është e shtrirë në tërë territorin e Kosovës me mbi 100 zyra.

Udhëzimin për realizimin e pagesës mund ta gjeni KETU.

Në Capital Ria mund ti realizoni edhe te gjitha pagesat tjera të llojeve të ndryshme me para të gatshme. si psh pagesat për KESCO, Ujësjellës, pagesat për mbeturina, pagesat komunale si dhe të gjitha pagesat e institucioneve shtetërore si dhe private,e atë me shërbim te shpejtë, të sigurtë dhe të lirë.
Gjithashtu përmes Capital Ria mund të bëni edhe transfere ndërkombëtare hyrëse dhe dalëse me më shumë se 150 shtete me kushte mjaft të volitshme brenda 10 minutave.

Qëllimi i Capital Ria është të ofroj kushte sa më të përshtatshme në kryerjen e këtyre shërbimeve me qëllim që tu mundësojë qytetarëve dhe bizneseve shërbimin e merituar.

Për më shumë informata mund të kontaktoni: +38349197999 ose vizitoni faqen e Capital Ria në Facebook. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar