Nga tani biletat e Agjensionit turisitk Barileva Turist mund t’i realizoni pa provizion në të gjitha zyrat e IFJB CAPITAL RIA në Kosovë, e cila është e shtrirë në tërë territorin e Kosovës me mbi 120 zyra.

Në Capital Ria mund ti realizoni edhe te gjitha pagesat tjera të llojeve të ndryshme me para të gatshme, si p.sh. pagesat për KESCO, Ujesjellësin, Kujtesa, Air Prishtina, Ndermarrja Publike Banesore, Oda e Infermiereve dhe mamive, TCK, pagesat për mbeturina, pagesat komunale si dhe të gjitha pagesat e institucuioneve shtetërore si dhe private,e atë me shërbim te shpejtë, të sigurtë dhe të lirë.

Gjithashtu përmes Capital Ria mund të bëni edhe transfere nderkomëbtare hyrëse dhe dalëse me më shumë se 150 shtete me kushte mjaftë të volitshme brenda 10 minutave.

Qëllimi i Capital Ria është të ofroj kushte sa më të përshtatshme në kryerjen e këtyre shërbimeve me qëllim që tu mundësojë qytetarëve dhe bizneseve shërbimin e merituar.

Për më shumë informata mund të kontaktoni në: +38349197999.
Artikull i Sponsoruar