0Shares

Fëmija i lindur në Hungari është quajtur “Princi i vogël”. Mediumet e botës bënë jehonë për djaloshin me flokë krejtësisht të bardha.

Kur ka lindur mjekët kanë menduar që ishte një çubardhë, mirëpo doli që vetëm flokët e tij ishin pa pigmente, transmeton Telegrafi.

Flokët e thinjura një herë ia përshkruan stresit postnatal, mirëpo dr. ZoltanKumer mohon edhe këtë mundësi.

Mjekët nga e tërë bota dhanë mendimin e tyre për këtë rast, ndërkaq kryesisht përfaqësojnë qëndrimin që flokët e tij tani për tani janë pa pigmente dhe se pas disa viteve do të nxihen.

Djaloshi në Hungari është quajtur “princi i vogël”, ndërkaq e quajnë Bence.

Në momentin e lindjes ka pasur 5.400 gamë dhe ishte i gjatë 54 cm. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)