Jo çdo ditë Cineplexx bënë befasi, por kur bëjnë befasitë janë speciale.

Cineplexx që është kinemaja më e madhe në Kosovë, ka shpërblyer vizitorin e 1,000,000-të.

Me një organizim të jashtëzakonshëm, Cineplexx befasoi këtë vizitor duke e shpërblyer me kartelën për të shikuar filma për një vit për çdo ditë në zonën VIP.

Shikojeni videon se si Cineplexx ka shpërblyer vizitoren e 1,000,000-të.

Cineplexx është kinemaja që ofron gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit Dolby Digital Surround System 7.1 dhe me afro 900 ulëse.

Artikull i sponsorizuar