Me rrugë të bllokuara banorët e Petrovecit dolën në protestë për ta shprehur pakënaqësinë por edhe kërkesat për restaurimin e komunikacionit që ndodh në këtë komunë për shkak se siç thonë ata, ikjes së shumicës së automjeteve të mos paguajnë pikëpagesën.

Kreu i komunës, Borçe Mitevski por edhe një pjesë e banorëve dolën të protestojnë në rrugën rajonale duke thënë se kanë dërguar kërkesë tek institucionet kompetente, por deri tash kanë hasur në vesh të shurdhër, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Banorët gjithashtu kanë mbledhur edhe mbi 500 nënshkrimi me qëllim ta shprehin pakënaqësinë. Ata thonë se në periudhën e fundit është rritur numri i automjeteve që kalojnë nëpër rrugën rajonale në këtë vendbanim dhe janë rritur rastet e aksidenteve me pasoja tragjike.

Ato thonë se në pyetje është siguria e nxënësve, por edhe fëmijëve të kësaj komune./Telegrafi/