Ajo çfarë është ditur mes njerëzve është konfirmuar edhe zyrtarisht, Auto Mita prin me më së shumti vetura të shitura në Kosovë ku Renault edhe kësaj radhe është shpallur më e dashura në vendin tonë me gjithsej 437 njësi të shitura.

Sigurisht se ky është një sukses i mahnitshëm, pasi që brendi Renault ka arritur t’i lë pas brendet si Skoda, Volkswagen, Mercedes Benz, Audi e BMW.

E për ta festuar këtë sukses, Auto Mita po sjell OFERTËN NUMËR 1 e cila i përfshin 2 veturat më të mahnitshme nga brendi Renault – Kadjar dhe Clio!

S’është më befasi – Përsëri kjo është vetura më e shitur në Kosovë! S’është më befasi – Përsëri kjo është vetura më e shitur në Kosovë!

OFERTA NUMËR 1 PËR Renault Kadjar

Renault Kadjar është SUV atraktive e joshëse, e cila me pakon Intens, motor 115KF automatik diesel vjen për ju me një shumë prej vetëm 320 eurove në muaj!

Financimi mund të ndodh edhe deri në 100% të vlerës në periudhë kohore deri në 7 vite.

Disa prej karakteristikave të kësaj veture janë:

– Multimedia Sistemi R Link 2 me ekran 7″
– Dritat ditore Pure Led, dritat mbrapa Led
– Ulëset gjysëm-lëkurë
– Senzorë parkimi para dhe mbrapa
– Kamera prapa
– Kamerë për leximin e vijave dhe shenjave të rrugës
– Klima automatike dyzonale
– Freni automatik i dorës
– TFT Ekran në instrument tabelë
– Çelës inteligjent
– Ngjyra speciale metalike
– Kulmi panoramik pa hapje
– Fellne Alumini 19”

OFERTA NUMËR 1 PËR Renault Clio

Renault Clio ka pozitën e vet në vendin tonë dhe Auto Mita e sjell Renault Clio me pakon Limited, motor TCe 90KF automatik me një shumë prej vetëm 190 eurove në muaj.

Edhe për Renault Clio ju mund ta financoni 100% të vlerës në periudhën kohore deri në 7 vite.

Disa nga karakteristikat e veturës janë:

– Drita Full LED para
– AC Klima manuale,
– Dritat LED të ditës në formë C,
– Ulësja e shoferit me regullim të lartësisë,
– Regullues dhe Limitues i shpejtësisë,
– Sistemi për mbajtjen e vijave të rrugës,
– Fellne të aluminit 16″‘
– Sensorë para dhe prapa,
– Kamera prapa
– Multimedia me ekran touchscreen dhe Navigacion dhe shumë pajisje tjera të sigurisë dhe komoditetit.

Veturat ju mund t’i testoni e shikoni edhe tek showroom-i i Auto Mita dhe për më shumë informacione mund të kontaktoni në 045 500 588 ose 045 645 666.