Sa i përket veshjeve ikonike të ‘Friends’, janë të pakta veshjet që morën vëmendje si fustani i gjatë dhe jeshil i Rachel.

Në fund të fundit, pamja ishte kulmi i një episodi të tërë, ku skenari i rrëfimit u rrotullua rreth pavendosmërisë së saj, transmeton Telegrafi. Megjithëse episodi ishte një pjesë e sezonit të tretë të shfaqjes, transmetimi në 1996, ka diçka akoma aq të rëndësishme për pamjen sot, pasi kjo hije e saktë e jeshile është bërë një nga ngjyrat e verës më të kërkuara të vitit 2020.

Prerja minimaliste e veshjes është gjithashtu shumë reflektuese e trendeve aktuale, aq sa ASOS së fundmi ka lëshuar një fustan të tillë për verën e vitit 2020 që duket pothuajse identike me pamjen origjinale të Rachel. Megjithëse pëlhura është padyshim më e këndshme dhe miqësore me motin e ngrohtë, silueta me siguri duket sikur mund të jetë frymëzuar nga veshja ikonike e viteve ’90.

Ja fustani i inspiruar nga Rachel:

/Telegrafi/