Në rast se nuk ishit të fiksuar tashmë me Ashley Benson, ajo sapo dha një arsye krejt të re për të qenë.

Prania e Benson në Instagram është mjaft e rëndësishme, ajo shpesh ndanë këshilla të dobishme për grimin.

Dhe në fotografinë e saj të fundit, Ashley tregoi transformimin e saj të fundit të flokëve – një bob i mrekullueshëm i shkëlqyeshëm, ngjyrë platin dhe me vëllim të strukturuar.


Ajo e shoqëroi prerjen dhe ngjyrën e freskët me një pamje natyrale të grimit që përfshinte buzët neutrale rozë, hijen të kuq të artë të syve dhe vetullat e pastruara. Në tërësi, është një kryevepër dhe modeli i flokëve është përsosur i për t’i mbajtur gjërat të freskëta ndërsa nxehen temperaturat.

Ndërsa Ashley zgjodhi flokët e shkurtër, duket se ajo është në kundërshtim me trendin e përgjithshëm të flokëve me zgjatim XXL. /Telegrafi/