Ura e KAÇKM-së, për të cilën kryetarja e Shkupit, Danella Arsovska, fillimisht pretendoi se ishte pothuajse e pamundur të përfundohet, do të vazhdojë të ndërtohet.

Në konferencën e sotme për media, nga Bashkia e Shkupit tha se projektet që kanë nisur nga kryetari i mëparshëm dhe duhet të vazhdojnë.

Përveç urës së KAÇKM-së, do të vazhdojë zgjerimi i bulevardit “Boris Trajkovski” nga Pintija deri në Draçevë, nyja e “Momin Potokut”, ndërtimi dhe rindërtimi i kanalizimit fekal të “Kiro Gligorovit”.

Këto janë marrëveshje tashmë të lidhura që duhet të realizohen, thotë kryetarja.

Do të vazhdojë edhe rikonstruksioni i Sallës Universale, bëhet një ndryshim i caktuar i dokumentacionit të projektit. Faza e parë duhet të përfundojë në pranverë./Telegrafi/