Apple ka planifikuar një ngjarje të madhe më vonë këtë javë, ndërsa thashethemet sugjerojnë se kompania më e madhe amerikane po bëhet gati ta lansojë një iPad të ri dhe me kosto më të ulët. Ja gjithçka që ju duhet të dini rreth lansimit të ardhshëm të Apple.

Si zakonisht, Apple është jashtëzakonisht e fshehtë kur bëhet fjalë për produktet e saj, por thashethemet janë të shumta se një iPad i ri do të zbulohet në Çikago.

Është menduar që ky tablet i fundit do të jetë një përditësim për iPad-in që filloi vitin e kaluar. Megjithatë, ka shumë spekulime se kjo pajisje e re do të përfshijë mbështetjen për lapsin digjital të kompanisë i cili njihet si Apple Pencil.

Aktualisht, vetëm modelet më të shtrenjta të iPad Pro ofrojnë lapsin digjital të Apple për shkarravitje në ekran dhe kjo veçori e dobishme tani mund të arrijë në pajisjet më të lira të kompanisë, përkatësisht modelin e ri të iPad.

Së bashku me tabletat e reja ne gjithashtu mund të shohim disa pajisje të përditësuara me një rast të ri të tastierës dhe me stilolaps me çmim më të ulët.