LAJMI I FUNDIT:

Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Platforma më e popullarizuar në Kosovë, “Telegrafi Jobs” vazhdon të kontribuoj në promovimin e vendeve të reja të punës.

Reklama

Në këtë platformë, janë aktive 200 shpallje për punë me mbi 650 pozita të lira.

Ndër pozitat për të cilat kërkohen punëtorë janë për administratë, teknologji informative, ndërtimtari, media, marketing, shitje dhe menaxhim.

Ju si punëdhënës, në “Telegrafi Jobs” mund të hapni një llogari për të publikuar pozitat e lira të punës.

Edhe ju si punëkërkues mund të aplikoni në këto pozita që jeni të interesuar, duke krijuar CV-në tuaj.

Po ashtu, për çdo pozitë të shpallur, ju mund ta gjeni në rrjetet sociale të “Telegrafi Jobs”.

Në trend Ekonomi

Më shumë
S’ka askund si zbritjet e maraklive n’BAU Market

S’ka askund si zbritjet e maraklive n’BAU Market

Bau Market
RIT Kosova feston 20 vjetorin e themelimit, mblidhen dhjetëra mijëra euro për bursa për studentët e këtij universiteti

RIT Kosova feston 20 vjetorin e themelimit, mblidhen dhjetëra mijëra euro për bursa për studentët e këtij universiteti

Ekonomi
Edicioni i parë i “Digital Transformation – The future of Work” vjen në Prishtinë

Edicioni i parë i “Digital Transformation – The future of Work” vjen në Prishtinë

Ekonomi
BE-ja planifikon të rrisë bashkëpunimin ekonomik me Ballkanin Perëndimor

BE-ja planifikon të rrisë bashkëpunimin ekonomik me Ballkanin Perëndimor

Botë
Javë e çmendur në VITALAND – 300 dhurata FALAS e shumë aktivitete nga 1 deri me 7 qershor!

Javë e çmendur në VITALAND – 300 dhurata FALAS e shumë aktivitete nga 1 deri me 7 qershor!

Vitaland
Si e shohin ekspertët ndërkombëtar transformimin e sektorit të përpunimit të ushqimit në Kosovë

Si e shohin ekspertët ndërkombëtar transformimin e sektorit të përpunimit të ushqimit në Kosovë

Ekonomi
Kalo në kategori