0Shares

“Antigona” është një hotel mahnitës, i cili gjendet në qendër të Tiranës, ndërsa njihet për çmimet e volitshme dhe kualitetin e lartë që e posedon.

Hoteli ka një stil familjar të viteve të 1940’ta, ndërsa së fundmi është rinovuar dhe konvertuar. Dekori i këtij hoteli përmban dizajne me elemente historike, duke u mundësuar mysafirëve t’i eksplorojnë vizualisht thesaret arkeologjike të shqipërisë.

Dhomat e hotelit janë të pastra, komode dhe jua përmbushin çdo nevojë tuajën. Disa nga dhomat e katit të dytë ofrojnë edhe ballkon, ndërsa në katin e parë keni edhe verandë.

Më e veçanta e këtij hoteli është lokacioni i përshtatshëm, qoftë nëse keni nevojë të qëndroni për çështje biznesi apo për qejf, pasi që është i vendosur në zemrën e Tiranës.

Pra, hoteli gjendet afër atraksioneve më të mëdha turistike, ka afër ndërtesat qeveritare dhe nëse jeni adhurues i jetës së natës, afër hotelit, ku mund të shkoni edhe në këmbë, mund ta gjeni “Bllokun”.

Për më shumë : Hotel Antigona

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)