Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka treguar se kur do të nisin fluturimit për këtë muaj.

Sipas njoftimit nga data 8 qershor janë paraparë disa fluturime.

Njoftimi i plotë

Të dashur udhëtarë,

Ju njoftojmë se në vijim mund të gjeni fluturimet e planifikuara komerciale në nisje deri më datë 08 Qershor 2020.
Ne, për çdo ndryshim të bërë nga kompanitë ajrore do të bëjmë përditësimin e informacionit dhe do të ju mbajmë të informuar.

03 Qershor 2020
GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 09:20)
CHAIR

04 Qershor 2020
TK4912 Prishtinë-Stamboll (ora 16:00)

05 Qershor 2020
GM6043 Prishtinë-Zurich (ora 11:50)

06 Qershor 2020
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 19:30)
EUROWINGS

07 Qershor 2020
EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora09:50)
EUROWINGS

Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjencionet.

Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare. /Telegrafi/