LAJMI I FUNDIT:

Alban Ukaj do të hap Festivalin e Filmit në Sarajevë

Alban Ukaj do të hap Festivalin e Filmit në Sarajevë

Aktori nga Kosova, Alban Ukaj, do të jetë nikoqir i ceremonisë së hapjes së edicionit të 24-të të Festivalit të Filmit në Sarajevë.

Ky festival, që është një ndër më të rëndësishmit në rajon, do të hapet më 10 gusht, me një numër të madh të mysafirëve nga vendi dhe bota, në Teatrin Kombëtar të Sarajevës.