Çfarë po ndodhte në kokën e shoferit kur ai vendosi për këtë veprim vetëvrasës?

Kamerat e trafikut në Poloni regjistruan një situatë të pabesueshme që gati sa nuk i kushtoi me jetë një shoferi arrogant.

Gjegjësisht, ai kaloi nëpër kryqëzim pak më herët pa u ndalur para shenjës “ndalim”. Policët e panë atë dhe e ndoqën atë, por shoferi i Mazda vendosi të ikë, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, përpara tij ishte një vendkalim i trenit. Në vend që të ndalonte dhe të hiqte dorë nga arratia, ai dha gazin, anashkaloi kolonën e automjeteve dhe theu devijimin që u përplas fjalë për fjalë në kabinën e pasagjerëve përmes xhamit të përparmë.

Ai pothuajse u godit me një tub çeliku dhe u vra në vend, për të mos përmendur që një tren erdhi një moment më vonë.

Ndërsa kalimi i trenit parandaloi që automjeti i policisë të vazhdonte ndjekjen, krimineli përfundimisht arriti të shpëtojë, por vetëm për pak kohë.

Ai më vonë u kap dhe u akuzua, ndër të tjera, për vozitje të pakujdesshme, shkatërrim të pronës, arratisje nga policia … /Telegrafi/