Adidas është krenar për të prezantuar modelet e reja UltraBOOST që njihen globalisht për rehatinë dhe dizajnin e shkëlqyeshëm të tyre, pamja e të cilave ripërcaktoi industrinë e garave në 2015.

Teknologjia BOOST përmban kapsula prej poliuretani të zgjeruar termoplastik, të cilat janë të ndërlidhura me avull dhe presion.

Kjo strukturë unike qelizore e teknologjisë BOOST lejon çdo kapsulë të ruajë dhe lëshojë energji në mënyrë më efikase se çdo gomë tjetër.

BOOST është superior pikërisht për shkak se është e vetmja gomë që ofron të gjitha 5 avantazhet: qëndrueshmëri, performancë në të gjitha temperaturat, butësi, energji dhe fleksibilitet.

Testet kanë treguar se atletet që kanë teknologjinë BOOST përgjatë gjatësisë së pjesës së mesme të thembrës përmirësojnë drejtimin e vrapimit me 0.9%, krahasuar me teknologjinë EVA.

Studime të mëtejshme kanë treguar se ky efekt BOOST zbatohet edhe për sipërfaqet e tjera, dhe dizajni i atletes dhe pjesa e mesme e vetme e saj siguron një ndjenjë komoditeti të përsosur.

Fleksibiliteti i teknologjisë BOOST dhe Stretchweb lejon hapat të lëvizin natyrshëm dhe pa kufizime.

Falë rrezeve të UltraBOOST, atletet e vrapimit sigurojnë ndjesinë maksimale të komoditetit, frymëmarrjes dhe mbështetjes për këmbën.

Atletet e vrapimit adidas UltraBOOST, të cilat synojnë të sigurojnë komoditet të pandërprerë dhe efikasitet absolut për vrapuesit me forcën dhe besimin e duhur, i gjeni në dyqanet e Sport Vision.

Për më shumë vizitoni faqen në Facebook.

(artikull i sponsorizuar)