Imagjinoni të qëndroni 1.680 metra mbi nivelin e detit me pamje malore për aq sa syri mund të shohë.

Ky është fluturimi Jebel Jais, zipline më i shpejtë në botë në Ras Al Khaimah.

Zipline më i gjatë në botë është në RAS AL KHAIMAH

Vizitorët në Londër mund të provojnë Zip Line-n më të gjatë, rekord në botë. Kjo është zinxhiri i hapur kohët e fundit në Ras Al Khaimah, qendra e turizmit aventureske e Lindjes së Mesme.

Rreth fluturimit Jabel Jais në Londër

Fluturimi Jebel Jais London po u jep kërkuesve të aventurave një mënyrë krejtësisht unike për ta provuar. Duke kombinuar udhëtimin fantastik të Zip Now London dhe teknologjitë më të fundit të videove dhe realitetit të shtuar, vizitorët mund të shijojnë një përvojë unike gjatë gjithë verës.

/Telegrafi/