LAJMI I FUNDIT:

Zbulo produktet më të reja në Evapify

Zbulo produktet më të reja në Evapify

Evapify, ka arritur të pozicionohet si një lider i padiskutueshëm në tregun Kosovar në fushën e distribuimit dhe shitjes së vapes dhe produkteve alternative të nikotinës.

Me një rrjet prej 13 pikash shitëse dhe një platformë online të avancuar, Evapify po transformon mënyrën se si konsumatorët në Kosovë përjetojnë dhe qasen ndaj produkteve të nikotinës.

Në përpjekje për të sjellë risitë më të fundit në tregun kosovar, Evapify ka prezantuar së fundi dy brende të reja: Geek Vape dhe Drooly – Nicotine Pouches.

Geek Vape

Geek Vape është një markë e njohur globalisht për cilësinë dhe inovacionin e saj në produktet e vapes. Produktet e Geek Vape ofrojnë teknologji të avancuar dhe dizajne të sofistikuara. Me një fokus të veçantë në sigurinë dhe performancën, Geek Vape sjell një eksperiencë të jashtëzakonshme përdorimi për të gjithë entuziastët e vapes në Kosovë.

Drooly – Nicotine Pouches

Drooly është një tjetër markë e re që Evapify ka sjellë në tregun Kosovar. Qeset me nikotinë Drooly ofrojnë një alternativë me pak te demshme dhe diskrete ndaj produkteve tradicionale të duhanit. Tobbaco Free, pa tym, pa erë dhe pa katran, duke ofruar një mënyrë më të pastër dhe më të rehatshme për të konsumuar nikotinën.

Për më shumë informacion mbi specifikat e produkteve të reja, mund të vizitoni faqen e internetit të Evapify dhe të shihni detajet e plota për çdo produkt.

Drooly: https://evapify-ks.com/category?id=220

Geek Vape: https://evapify-ks.com/category?id=230

Evapify po shënon hapa të mëdhenj në tregun kosovar të vapes dhe produkteve alternative të nikotinës, duke ofruar produkte të cilësisë së lartë, një rrjet të gjerë shitjeje dhe një shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.

Me prezantimin e brendeve të reja si Geek Vape dhe Drooly, Evapify vazhdon të sjellë inovacion dhe cilësi për konsumatorët e saj, duke forcuar më tej pozicionin e saj si lider në këtë industri.