Në organizimin që zhvillohet këtë tetor në Paris të Francës, pritet të shfaqen një numër i madh i veturave të reja, modeleve dhe koncepteve.

Megjithëse jo zyrtarisht, në këtë shfaqje që zhvillohet çdo dy vite, pritet të prezantohen më së shumti vetura ekonomike, transmeton Telegrafi.

Por, nuk do të mungojnë edhe ato sportive dhe me nivel të lartë të luksit.

E tëra që dihet, është se këto janë pesë modelet më të mira që do të prezantohen në këtë edicion. /Telegrafi/

LaFerrari Aperta

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 2

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 3

Mercedes AMG GT

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 4

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 5

Porsche Panamera 2017

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 6

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 7

Bentley Flying Spur

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 8

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 9

Savage Rivale Roadyacht GTS

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 10

Veturat më të mira në Paris Motor Show 2016 foto 11