Kampanja “100% flej mirë, përgjysë ma lirë” përfundon edhe 9 ditë!  Ju e keni mundësinë deri me datën 7 Korrik të përfitoni nga zbritja prej 50% në shtresën Dormeo Silver+, të cilën mund ta porosisni online duke  klikuar KËTU ose duke telefonuar në numrin pa pagesë 0800 100 90.

Shtresa Dormeo Silver Plus ka dy funksione kryesore: vendoset mbi dyshek për rehati shtesë dhe zgjat jetën e dyshekut tuaj, duke e mbrojtur nga konsumimi që mund t’i ndodhë ndër vite.

Krahas këtyre përfitimeve, shtresa është praktike – mund të transportohet lehtë, mund ta bartni nga njëra dhomë në tjetrën, pastaj mund t’i merrni me vete në pushime, në kamping, në shtëpinë tuaj të vikendit, me një fjalë KUDO.

Trajtimi Silver Plus në shtresë ju siguron mbrojtje shtesë,  freski gjatë gjumit dhe mbrojtje anti-bakteriale duke mënjanuar aromat e pakëndshme. Për higjienë të shtuar ju mund ta pastroni mbështjellësin e shtresës në 40°C.

3 zonat komforte ju ofrojnë mbështetje dhe lirojnë presionin në shpatullat tuaja dhe në ije:

  • Zona e kokës dhe qafës do të masazhoj kokën dhe qafën tuaj.
  • Zona e ijeve ju ofron rehati, butësi ku juve ju duhet më së shumti
  • Zona e këmbëve është e dizajnuar të ju ofroj komfort të vazhdueshëm dhe ajrosje në të gjithë shtresën

Përfitoni nga oferta që zgjat vetëm deri me 7 Korrik. Shtresën Silver, keni mundësi ta porosisni prej vetëm 44.95€ me mundësi pagese deri në 10 këste prej vetëm 4.5€/muaj.

artikull i sponsorizuar