Ushtrimet pilates janë të buta, por të dobishme për formën e trupit, formësimin e muskujve, tendosjen dhe eliminimin e shtresave yndyrore

Janë zgjedhje ideale nëse dëshironi që në mënyrë të shëndetshme të arrini kondicionin, ndërkaq tani po ju prezantojmë një pilates të shkurtër për vetëm 10 minuta për tendosje të duarve dhe forcim të muskujve në këtë pjesë të trupit.

Terapeutja dhe instruktorja e pilatesit, Jessica Valant, na tregon se si të bëjmë trajnime të shkëlqyera pilates për duart, në shtëpi dhe pa rekuizita.

Me këto ushtrime do të forconi dhe tonifikoni pjesën e sipërme të shpinës, supeve dhe duarve dhe, pos që do të bëni diçka të shkëlqyeshme për dukjen dhe shëndetin tuaj, kjo rutinë ditore edhe mund t’ju argëtojë.

Shikojeni videon!

/Telegrafi/