LAJMI I FUNDIT:

UNGJILLORE

UNGJILLORE

Poezi nga: Jeff Weddle
Përktheu: Fadil Bajraj

Ka nga ata
që më zë të lartë
i frikësohen Zotit
dhe ka nga ata
që i duan njerëzit
në heshtje.
Ata dallojnë shumë
bash si muti
dhe rrezet e diellit.