LAJMI I FUNDIT:

Tri shenjat më të qeta të zodiakut, sipas astrologëve

Tri shenjat më të qeta të zodiakut, sipas astrologëve

Bota mund të jetë në zjarr dhe megjithatë disa njerëz kanë aftësinë të qëndrojnë të qetë, të ftohtë dhe të mbledhur.

Gjatë një konfrontimi, ata nuk dorëzohen menjëherë në zemërim ose nuk e humbin lehtësisht gjakftohtësinë e tyre. Ata nuk duket se shqetësohen për atë që mund të sjellë e nesërmja ose gjashtë muajt e ardhshëm.

Ndërsa të gjithë mund të punojnë për t’u bërë më të qetë në jetën e tyre, disa njerëz janë thjesht të tillë për shkak të ndikimit të shenjës së tyre të zodiakut. Sipas astrologëve, shenjat më të qeta të zodiakut kanë disa gjëra të përbashkëta.

Tri shenjat më të ndershme të zodiakut, sipas astrologëve
Lexo po ashtu Tri shenjat më të ndershme të zodiakut, sipas astrologëve

Siç thotë Stina Garbis, astrologe dhe psikike profesioniste, për Bustle, shenjat e tokës priren të jenë më të qetat midis elementeve. “Shenjat e tokës priren të pasqyrojnë gjendjen e tokës”, thotë Garbis. “Ata janë të qëndrueshëm, të palëvizshëm, të parashikueshëm dhe të qetë. Kur dikush është i qetë, nuk shqetësohet nga erërat e jetës që i fryjnë përreth. Ata marrin vendime dhe u përmbahen atyre. Ata janë të vendosur për jetën”.

Por sigurisht, disa shenja tokësore dhe fikse janë më të qeta se të tjerat. Ja cilat janë shenjat më të qeta të zodiakut, sipas Garbis dhe astrologes Maria Hayes:

Demi

Bricjapi

Ujori

/Telegrafi/