LAJMI I FUNDIT:

Tri nga shumë plazhet e bukura të Italisë

Tri nga shumë plazhet e bukura të Italisë

Spiaggia di Tuerredda, Sardinia

Ky është ishull që duhet të vizitohet edhe jashtë sezonës.

Plazhi është i mahnitshëm dhe mban ngjyrën e kaltër. Veç kësaj, plazhi është i mbrojtur nga erërat e Mistralit, prandaj uji është mjaftueshëm i nxehtë për t’u larë.

Spiaggia di Tuerredda, Sardinia

Marina del Cantone, Massa Lubrense

Nëse dëshironi origjinaliteti, atëherë ky është vendi i duhur për ju.

Veç plazheve të mahnitshme me shkëmbinj, ky qytet ofron edhe ushqimin më të mirë të mundshëm.

Marina del Cantone Beach, Massa Lubrense

Scalo Maestro, Marettimo

Ishulli Marettimo (popullsia: 700) e ka bukurinë e egër që i jep çdo momenti kualiteti si në ëndrra. Ujërat e qetë janë të përsosur për notuesit dhe të gjithë adhuruesit e ujit.

Scalo Maestro, Marettimo

/Telegrafi/