Do të jeni të ngazëllyer me rezultatet…

Treningu zgjat gjithsej 10 minuta dhe përbëhet nga 5 ushtrime të ndryshme, nga 50 përsëritje.

Është e nevojshme t’i bëni 2 seri, transmeton Telegrafi.

Nëse ushtroni 4 herë në javë, vetëm pas një muaji do të duhej t’i vëreni rezultatet e para.

Vithet e formësuara dhe këmbët e holla janë ëndërr e çdo femre, andaj me ndihmën e këtyre ushtrimeve është e mundshme ta transformoni dukjen tuaj, me vetëm pak këmbëngulje dhe disiplinë.

Treningu fillon me galiç. Pastaj pason ushtrimi “mountain climbers”, ura dhe një variacion dhe ushtrimet, dhe në fund ushtrimi i quajtur “zogu”.

Merrni një peshqir, një shishe me ujë dhe filloni të stërviteni që sot.

Shihni se si duket trajnimi në video:

/Telegrafi/