SPB Kumanovë njofton se një tren ka goditur një imigrant i cili ka qenë duke ecur në hekurudhë.

Sipas njoftimit, dje rreth orës 07:20 në shinën afër stacionit hekurudhor Ramanli, një tren pasagjerësh që udhëtonte në linjën Shkup-Tabanoc, ka goditur një imigrant i cili lëvizte me tre imigrantë të tjerë përgjatë dhe përgjatë trasesë.

“Treni ka ndalur në vendin e aksidentit, por imigrantët kanë shpëtuar. Vendin e ngjarjes e ka kontrolluar ekipi inspektues i MPB-së Kumanovë”, njoftojnë nga MPB-ja.