Daljet tona janë të kufizuara, por dëshira për t’u dukur bukur dhe për të ndjekur trendet mbetet e madhe.

Duke pasur një shikim gjatë gjithë kohës mbi tendet në ndryshim të 12 muajve të fundit na ka ofruar një pasqyrë të dobishme se cilat veshje në të vërtetë ia vlejnë kohën dhe paratë tuaja, dhe kur bëhet fjalë për pallto, mund të themi se ekzistojnë tre stile që kalojnë testin.

Jo vetëm kjo, por ato gjithashtu ndodhin të jenë stile që do të vazhdojnë të jenë në trend edhe për shumë vite me radhë.

Ato lehtë mund të kombinohen me veshje të tjera dhe mund të zgjidhni atë që i përshtatet më shume stilit tuaj.

Tre trende të bukura të palltove për këtë vit i gjeni më poshtë:

 Pallto e gjatë

Pallto e gjerë dhe e plotë

Pallto me lesh

/Telegrafi/