Nga forma deri te ngjyrat, flokët te femrat duan trajtim të veçantë.

Mirëpo, aktualisht cilat janë trended e kohës?

Stilisti i mirënjohur i flokëve për femra, VendosHair sjell trended aktuale të flokëve për femrat.

Nga ngjyrat e balancuara deri te mbajtja e ngjyrave natyrale dhe prerjet në formë magjike, VendosHair tregon se thjeshtësia ndonjëherë arrihet vështirë, por është në maje të listës së preferencave të femrave.

VendosHair ndryshe njihet edhe si stilist i reperit Majk dhe fytyrave të njohura publike si futbollistëve të përfaqësueses, Mërgim Vojvoda dhe Edon Zhegrova, ashtu si edhe ish-deputetit Mërgim Lushtaku. /Telegrafi/