LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Real Estate hap konkurs për pesë pozita si Agjent/e të Patundëshmerive

Telegrafi Real Estate hap konkurs për pesë pozita si Agjent/e të Patundëshmerive

Telegrafi Real Estate ka shpallur një mundësi për profesionistët e talentuar që kërkojnë zhvillim dhe mundësi te reja në tregun e pasurive të palujtshme.

Telegrafi Real Estate ka hapur një konkurs për pesë pozita si Agjent/e të Patundëshmerive, duke ftuar individë me pasion për shitjet, aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe me dëshirë për sukses për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Nëse plotësoni kriteret e specifikuara dhe jeni gati të çoni karrierën tuaj në një nivel tjetër, ju inkurajojmë të aplikoni që sot në këtë konkurs.

KLIKONI KËTU

Për t’u konsideruar për pozicionin e Agjent/e të Patundëshmerive në Telegrafi Real Estate, kandidatët duhet të posedojnë kualifikimet dhe aftësitë e mëposhtme:

Të ketë të kryer arsimin e lartë

Preferohet të ketë eksperiencë në shitje apo në fushën e patundshmërive së paku 2 vite

Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese & negociuese si dhe të jetë ambicioz/e

Të njohë programet bazë në përdorimin e kompjuterit ( preferohet njohuri bazike për sistemin CRM )

Të disponojë patentë shofer

Kandidatët e interesuar mund të apikojnë për këto pozita duke dërguar një CV në email adresën realestate@telegrafi.com.

Pse të bashkoheni në Telegrafi Real Estate?

Telegrafi Real Estate, është pjesë e medias online Telegrafi dhe qëndron si një shtesë e fuqishme dhe inovative në platformën më të besueshme të lajmeve në vend.

Telegrafi tërheq miliona lexues çdo muaj, të cilët kërkojnë të vërtetën në një mori temash.  Kurse, Telegrafi Real Estate është një pjesë dinamike brenda familjes së madhe të Telegrafit, duke sjellë në plan të parë një epokë të re të eksplorimit të pasurive të paluajtshme.

Si Agjent/e të Patundëshmerive, ju përballeni me sprovat e përditshme të gjetjes së blerësve të mundshëm dhe bindjes së tyre drejt marrjes së vendimit optimal. Por, Telegrafi Real Estate qëndron pranë jush, duke ju fuqizuar të triumfoni mbi këto pengesa dhe të arrini suksese.

Mjedisi dinamik i punës – Si agjent i patundshmërive, ju do të jeni pjesë e një ekipi dinamik, me inovacion dhe mbështetje reciproke. Telegrafi Real Estate nxit një kulturë pozitive të punës që inkurajon punën në grup, ndarjen e ideve dhe mësimin e vazhdueshëm.

Kompensimi konkurrues – Ne vlerësojmë përkushtimin dhe ekspertizën e agjentëve tanë të patundshmërive. Në Telegrafi Real Estate, ju mund të prisni një paketë kompensimi konkurruese që njeh kontributet tuaja dhe shpërblen arritjet tuaja.

Mundësi të mëdha rrjetëzimi -Të bashkohesh me ekipin tonë do të thotë të kesh akses në një rrjet të gjerë profesionistësh të industrisë, duke përfshirë agjentë të tjerë, ndërmjetës, investitorë, klientë të ndryshëm etj. Këto lidhje ofrojnë mundësi të vlefshme për të arritur sukses, referime dhe rritje personale

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Eurokoha
Pas Lionel Messit edhe Birra Peja me mural gjigand në Tiranë nga piktori argjentinas Bagnasco

Pas Lionel Messit edhe Birra Peja me mural gjigand në Tiranë nga piktori argjentinas Bagnasco

Ekonomi
E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Një ditë plot energji e vullnetarizëm në HIB Petrol

Një ditë plot energji e vullnetarizëm në HIB Petrol

Ekonomi
Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Al Trade Center
Ftesë për aplikim / ofertim – “Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në dyqanet dhe objektet e IPKO-s’’

Ftesë për aplikim / ofertim – “Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në dyqanet dhe objektet e IPKO-s’’

Ipko
Kalo në kategori