Vera është pothuajse këtu, dhe dëshira për të dalë në rrugë të hapur është e vërtetë. Pas muajsh në shtëpi të ngulitur me shqetësime, njerëzit janë gati të dalin dhe të lirohen.

Gjëja më e mirë për një udhëtim rrugor është se ju mund të filloni një prej tyre kudo në botë. Në disa vende, është e vështirë të rezistosh.

Shumë njerëz kanë udhëtuar nëpër ambiente piktoreske, duke bërë shumë fotografi. Siç është mënyra e sotme, ato foto përfundojnë në Instagram.


Tani ato fotografi po vihen në funksion. Pentagon Motor Group analizoi mbi shtatë milion ‘hashtags’ në Instagram për të gjetur rrugët më të bukura të udhëtimit rrugor në botë bazuar në fotot e Instagram për milje.

Reklama

Këtu janë disa nga gjetjet madhështore që u cilësuan si më të mirat.

Reklama

View this post on Instagram

A post shared by @seemonterey

View this post on Instagram

A post shared by Scori (@scori1030)